marți, 12 noiembrie 2013

Un fel de scrisoare către Victor Ponta.

Legat de proiectul Roșia Montană, care la presiunea străzii și cu puțin noroc va fi respins săptămâna aceasta, Victor Ponta a declarat zilele trecute într-o emisiune unde altundeva decât la Antena 3: "Nu mă deranjează ideea că proiectul va fi respins, mă deranjează că în România nu facem proiecte mari de teama drobului de sare."

Să mori tu?!

În Romania nu facem proiecte mari pentru că șpăgile le tripleaza valoarea și nu suntem o țară extraordinar de bogată, care vă susțină pe toți. Abia ne ajung banii de un metrou de la Eroilor în Drumul Taberei. Metrou până în Otopeni? Autostrăzi? Cale ferată de mare viteză? Vise taică, vise! Nici nu vreau să mă gâdesc cât ar putea costa!!!

În Romania nu facem proiecte mari pentru că nu reușiți să vă înțelegeți care să fure acum si care data viitoare. Câștigă unul o "licitație" și ceilalți sugaci la țâța banului public bagă contestații până expiră studiul de fezabilitate. Ho nemâncaților, că vă vine rândul și vouă! A, sunteți 0 lei dar aveți procese și șpăgi de dat pentru "proiecte" anterioare? Înțeleg... E mai bine sa "facem" mai multe proiecte mici...

În Romania nu facem proiecte mari pentru că nu eficiența proiectelor și dezvoltarea țării vă interesează, ci profitul si bunăstarea găștii transpartidice de mafioți și parveniți. Și sunteți din ce în ce mai mulți!

Ca o concluzie a frazei anterioare, în Romania nu facem proiecte mari pentru că, deși încercăm de ani de zile să reducem numărul de parlamentari, să vă mai rărim adică, voi, cei cu Legea în mână, total împotriva naturii vă înmulțiți ignorându-ne cu nerușinare!!!

În Romania nu facem proiecte mari pentru că din momentul în care ai ajuns prim-ministru ai dat cu mucii în fasole și ți-ai tăiat singur craca credibilității (presupunând că aveai vreun pic dinainte și ignorând chiar modul în care ai ajuns prim-ministru - lucru greu de făcut de către orice om cu cap din țara asta sau de afară)!

În Romania nu facem proiecte mari pentru că în loc să le modernizați, ați distrus cam toate întreprinderile care puteau susține cu utilaje și / sau tehnologie asemenea proiecte. Deh, terenurile de sub acestea valorau mult mai mult decât potențialele șpăgi de la eventualele proiecte mari. Și erau mult mai la îndemână. Apelăm deci la străini care costă de câteva ori mai mult fără să fie cu ceva mai buni.

Și aș putea continua pe câteva pagini, însă aș repeta lucruri arhicunoscute și evidente pentru majoritatea dintre noi.

Ce m-a deranjat cel mai tare la declarația ta însă n-a fost ignorarea nesimțită a realității, ci menționarea drobului de sare.

Broscănele, nu știu de ce, dar auzindu-te vorbind am avut senzația că m-ai făcut prost fără să am vreun drept la replică. Și asta n-ar fi o problemă, dar n-ai dat doar în mine. Au ieșit în stradă mii de oameni care n-au acceptat să vă lase să vă faceți plinul și de data aceasta. Dar și ei sunt învățați sa fie călcați in picioare zilnic, doar vă plătesc ca și mine salariile. Problema e că ai făcut-o proastă și pe mă-ta, (care nu cred că e de acord cu mizeria pe care erai gata-gata să o semnezi) și tot proastă pare să fie și Daciana. Ehee, și de aici începi să ai probleme... Hahaha, ești mâncat! Face și fata politică, dar are mai mult bun simț decât tine și de data asta cred că ai lovit-o. Sincer, n-aș vrea să fiu în pielea ta.

Da, e greu să gândești ce spui înainte de a spune!

Începând din seara aceasta cred că ar trebui să te duci acasă cu o pancartă pe care să stea scris cu litere de o șchioapă: "Daciana, dragostea mea, iartă-mă! Conduc o țară de gogomani în care eu sunt cel dintâi!"

3 comentarii:

Razvan Ditescu spunea...

Bai, Dunka, au trecut 4 ani de atunci. Parfum frate pe vremea aia... :)))

DMG spunea...

Da... Si va fi valabil peste inca 10.

DMG spunea...

2019 anyone?
:'((