vineri, 1 iulie 2011

Si mie mi-ar placea sa ma placeti, da' avem o problema...



Adobe Romania:
"Ne-ar plăcea să ne placi."

Bai, n-aveti idee cat ma seaca anuntul asta de pe facebook! Un nene de la Adobe Romania, imobilizat intr-un colt de cubicul (poate "tata lor", sau poate doar cineva mai prietenos, asa :D) sta sprijinit intr-un cot si priveste pe langa camera: "Ne-ar plăcea să ne placi"...

Daca dai click, probabil ca ajungi pe pagina lor de FB unde afli ca oamenii (inca mai) angajeaza si ca deci le-ar placea sa te placa. Ceea ce nu e cazul, anuntul dainuie de ceva vreme, futu-i.

Schimbati fratilor textul, ca gorobetii o iau la propriu si dau clicuri pe Like fara sa priceapa ca anuntul este despre VOI si NUMAI despre VOI (de aceea il si urasc atat de mult): "Hai ma sa le fac placerea, sa-i plac p-astia!"

Rezultatul? Azi, ora 16:40: Like · 5,253 people like this.

Mai vorbim la „10,000”!
:))

4 comentarii:

Razvan Ditescu spunea...

N-am comentat de vineri pentru ca voiam sa vad ritmul de primire a like-urilor. In 3 zile au primit aproape 100. In ritmul asta in 5 luni vor ajunge la cele 10.000 de care ziceai. Asta in cazul in care te interereaza...

Tony Ghiga spunea...

He He... Dupa ce l-am vazut pe baietzashul cela zambind cu sub, supra si intra-intzelesuri mi-am adus aminte de o melodie ce s-ar potrivi anuntului :))) Si cum pe artista o cheama Jem, va urez vizionare placuta pe-o felie de Adobe cu unt! :)) Iaca:

http://www.youtube.com/watch?v=zTZlSniC3LI

Razvan Ditescu spunea...

BREAKING NEWS, BREAKING NEWS !!!

Adobe Romania a depasit 10,000 de like-uri.

Ce te faci acu' frate ?

DMG spunea...

Le dau cu ignore. Uite-asea, uite-asea: http://www.youtube.com/watch?v=SzlpTRNIAvc
Eh? Uite-asea!