miercuri, 27 iulie 2011

Norvegia vs CTP & RN

From Catalin:
http://www.gandul.info/puterea-gandului/moartea-e-buna-la-ceva-8528493
versus
http://blogsport.gsp.ro/naum/2011/07/26/lumea-pusa-la-loc/


Bai, pe mine ma seaca toate comentariile astea. Ce legaturi au Natiunea si Patria cu faptul ca un scelerat a fost capabil de asa ceva?! Hai sa comentam repede despre cum tin norvegienii steagu sus, jos, sau la diverse alte unghiuri, despre oportunitatea pedepsei cu moartea, despre cum plang norvegienii in sinea lor, despre cum ar da drept la replica dementului!

Da, reactiile de dupa masacru tin de filozofia lor de viata. Dar de ce este nevoie sa le comentam, sa le analizam, sa scriem articole si bloguri pierzand din vedere esentialul? Ce frumos o sa repare Norvegia totul! Ce frumos n-o sa-si amprenteze vizitatorii! Cum n-or sa duca ei razboaie impotriva terorismului si cum or sa se refaca pe tacute. Ce gandire solida si cat de demni sunt! Pe cand noi... vai de mama noastra.

Uite insa ca exista cel putin un dement pe care filozofia norvegiana l-a scos din minti pe bune. Asta este legatura dintre Natiune si scelerat - una esentiala - pe care nimeni nu o scoate in evidenta, desi toata lumea comenteaza.

Deci amicilor in ale scrisului, cu toata consideratiunea si respectul, mancati rahat! Nebunul e al lor, pionii si restul pieselor de asemenea. In principiu joaca intre ei, pe tabla lor, cu filozofia lor de viata agatata in cui pe perete. Ca or sa-l scoata definitiv din joc pe ala, ca or sa-i dea doar 7 ani, ca se vor reface mai devreme sau mai curand... Ce treaba avem noi?! Ce treaba au toate acestea cu razboiul pentru petrol dus de americani si cu verificarile de la intrarea in State? Aia sunt alti dementi. Insa noi trebuie sa comentam si sa facem comparatii!

Fratilor, in toata afacerea asta nu suntem decat niste chibiti amarati. Si dupa cum imi spunea taica-meu la un moment dat, iata sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un chibit (se pare ca nu ma incadram la cel putin una din ele):

1. Sa aibe la el seminte;
2. Sa taca din gura;
3. Sa nu-i puta picioarele.

Voi (CTP & RN) am impresia ca le sariti pe toate!
:P

Niciun comentariu: