joi, 15 iulie 2010

Țățisme - mesaj trimis catre iRealitatea

"Realitatea te priveste".

Fratilor, si uneori te priveste... Si te priveste... Ajunge de se holbeaza. Si are o privire ireal de tampa!

Este a nu stiu cata oara cand prestatia onor madam Cretulescu mi se pare jalnica. In afara vocii infernale, lipsa unui minim bun simt este crasa. V-a sunat adineauri o cucoana care va explica ce s-a intamplat cu pilosii secretari de stat din ministere. Da, cu cei 3 pe care i-ati afisat in nestire pe ecran.

Din cate am apucat eu sa aud printre ironiile Cretulestiene, ministerele in care s-au mutat pilosii au eliberat in prealabil din functie cate 2 oameni. Adica exista ministere "pentru pilosi", unde prin hotararea Primului Ministru raman 2 secretari din 3, si exista ministere unde nu ramane decat unul din 3. Din cate inteleg, fiecare dintre cei 3 secretari pe care (pe buna dreptate) ii blagosloviti, au plecat din ministerele lor catre ministere de unde DEJA AU PLECAT cate alti 2 secretari. Deci daca 2 oameni pleaca iar unul vine (fara ca postul lasat in urma sa-i fie ocupat de altcineva), cate posturi se cheama ca s-au eliberat in total??

Repet pentru dumneavoastra, isterica doamna Cretulescu: Pilosii astia de rahat (scuzati limbajul) poate ca sunt rotiti, dar de data asta sunt mutati intr-un post ELIBERAT de altcineva. Care altcineva a plecat pe bune acasa ca sa-i faca loc pilosului. Iar in locul pilosului, nu a fost angajat nimeni. Dvs. nu pe pile ati marsat, ci pe faptul ERONAT ca numarul de secretari a ramas constant si ca schimbarea operata la guvern este "doar de fatada".

Ce pot sa mai zic?! Daca in loc sa ascultati ceea ce va spune interlocutorul, dvs. ridicati vocea si (cu concurenta regiei de sunet) vorbiti pe deasupra insistand prosteste sa deviati subiectul (creat de dvs.!) intreband de ce oamenii (pilosii) nu pleaca in somaj (cand stim cu totii in ce maro traim si cunoastem ca nu se scot ochii intre frati), rezultatul seamana cu o cearta intre precupete. Iar tonul acela strident din momentele cand ridicati vocea pentru a va auzi ca un realizator ce sunteti, parca vine din spatele tarabei.

Femeia care v-a sunat (n-am retinut numele, imi pare rau), insista sa se faca ascultata, doar-doar o sa reusiti sa intelegeti ca gresiti la socoteli.

In locul dumneavoastra, eu as fi incercat sa ma abtin cateva secunde, eventual sa o si ascult cu atentie ca sa ii inteleg rationamentul (poate as fi si inteles, sau poate mi s-ar fi explicat in casca, daca eram prea tare de cap) si mi-as fi cerut scuze pentru formularile tendentioase de pana atunci legate de disponibilizarile de fatada. Din pacate, nu sunt in locul dumneavostra si a trebuit sa va urmaresc prestatia (nu gaseam telecomanda, sa schimb dracu' canalul), incununata de exclamatia: "Haideti doamna, pai ce, ne credeti prosti pe noi ziaristii?!".

He he, nu, nu va credem prosti. Unii insa chiar sunteti. Iar jurnalismul pe care multi dintre voi il faceti, este unul de balta.


No offense, dar asa ati facut sa se vada pe sticla.
Si nu este pentru prima data...
:(

Mircea.

P.S. Ceea ce ati facut imi miroase a calomnie. In locul lui Boc (asa mic si cacacios) v-as ajuta sa contribuiti la Stat cu niste daune simbolice, sa va iasa pe nas jurnalismul, cu tot cu Facultate, cursuri si manuale pe care oricum nu pare ca le-ati citit vreodata...

Niciun comentariu: