miercuri, 2 februarie 2011

900 de milioane de euro, vila EBA din Paris

NOUĂ SUTE DE MILIOANE DE EURO, VILA de pe RUE Périé Mazamet NR. 12, PARIS . PROPRIETAR ÎN ACTE: ELENA BĂSESCU!

Pe strada Périé Mazamet, la numărul 12, se află cea mai luxoasă vilă din zona Parisului, însăşi strada respectivă fiind una de "fiţe", unde doar bogătaşii lumii îşi pot permite să locuiască. Imobilul este o rarirate pe piaţa imobiliară franceză deoarece a aparţinut unor înalţi demnitari ai Franţei. O astfel de achiziţie, atât în Franţa, cât şi în mai toate ţările Europei Occidentale, necesită ani de muncă şi un credit ipotecar pentru care cineva ar plăti aproape toată viaţa. Şi totuşi, ea a fost cumpărată, cu PLATA INTEGRALĂ (9 sute de milioane de euro!) - in preţul acesta intră şi două vile, mult mai mari, vecine cu prima (în care au fost cazaţi ofiţeri SPP din garda duduii prezidenţiale), de către Elena Băsescu! Interesant de aflat de unde a avut "fata lui tata" banii cu care a cumpărat superba casă. Mai mult ca sigur, această nedumerire se va adăuga celorlalte suspiciuni pe care opinia publică le are cu privire la prosperitatea familiei lui Traian Băsescu.
(NOTA REDACŢIEI: informaţiile ne-au fost puse la dispoziţie, printr-un important om de afaceri francez, la rândul său europarlamentar, chiar de către reprezentantul agenţiei imobiliare pariziene prin care EBA şi-a achiziţionat bijuteria locativă de 900.000.000 euro, bani gheaţă!).De unde a avut banii, având în vedere că ilustrul său tată este bugetar cu un salariu de 4000 RON, mama este casnică, iar salariul său de europarlamentar - chiar dacă e consistent - nu i-ar ajunge nici să cumpere un perete al acestei vile? Probabil că din... succesuri, nu? Trimiteti mai departe sa vada si afle toata tara ,unde sant bani nostri !!!!!!!!!!!!!! si ni se spune ca suntem tampiti daca nu acceptam micsorarea pensiilor si salariilor.


Buuun, cam asta fu mesajul pe care il primii mai devreme pe e-mail. Now what? Astept.


...Il crezusi, cititorule? Si daca il crezusi, facusi copy/paste si-l dadusi repede mai departe, repede-repede, „sa vada toata tara unde sunt banii nostri”? „Sa vada toata tara ca nu suntem tampiti?” Asa cum dai si mesajele cu cereri disperate de sange pentru copii fara creier sau mame accidentate la sexul tare, grupa AB5 multiplicativ?


Bun. Intrebare rapida, cat inca iti mai fierbe sangele in vine: Cat de trepanat trebuie sa fii ca sa crezi asa ceva?! Undeva pe la 100%? :)
Da, mesajul pare credibil la prima citire. Dar daca la 900 de milioane de euro nu-ti clicaie niste relee (cu banii astia iti poti cumpara un arhipelag http://www.privateislandsonline.com/sale-price-over-10M.htm), poate macar cumpararea vilelor alaturate pentru SPP (asa, de sanchi, pe o strada de fite), macar atat sa te faca sa te gandesti ca e ceva in neregula...


Sincer, io, carele la trepanati sunt cel dintai, m-am intrigat inca de la titlu: „Futule mumancur de hoti”, zic. Ia sa vad repede despre ce e vorba, sa dau mai departe, sa facem revolutie! Ba, si cum citeam io printre randuri, cu ochii impaienjeniti de ura, un gand timid imi tot da ghes: „Frate, da’ totusi... 900 de bulioane??? Chiar asa?! N-are cum!” Ma, si m-am pus pe verificat. Investigatie complicata, ce mai! Google cu adresa aia. :)


Concluzie? Nu exista strada aceea in Paris! Exista o strada cu numele ala undeva intr-o comuna, la mama dracu’, fara legatura cu Parisul. Iar ca rezultate... Cateva bloguri cu titluri ca al meu, lasand sa se inteleaga ca ceva-ceva tot e adevarat, daca stirea exista, nu?.


In concluzie la concluzie, amarastenilor care au publicat mizeria asta ca pe o stire le-as recomanda sa isi inchida conturile si sa nu se mai apropie de browser cativa ani de zile, pana cand dau dovada ca au discernamant in folosirea netului; iar celor care trimit mesajul asta mai departe... Fratilor si surorilor, „crede si nu cerceta” se aplica doar Bibliei. In orice alt domeniu un minim de „nu crede / cerceteaza” e de bun simt. Iar cand e vorba de e-mail sms-uri, ziare, reviste, TV, zvonuri duse din gura in gura... e imperios necesar! Nu de alta, dar altfel vede o tara intreaga ca sunteti chiar tampiti si meritati cu varf si indesat sa va dati din salarii si pensii, caci alta solutie nu a mai ramas...


Q.E.D.

2 comentarii:

Razvan Ditescu spunea...

He, he frate ...

Cand am vazut cum incepe noua postare pe blog am zis ca nu-i adevarat. Am zis ca nu esti intreg.

Abia acum a ajuns la tine? Nu se poate! Am verificat. Eu am primit mailul asta pe 18.10.2010 :))

Da' de forward-at nu l-am forward-at ca mi s-a parut si mie putred.

Nu am stat ca tine sa verific pentru ca oricum am pierdut 2 minute din viata citind o astfel de stire.

Daca era mai credibila, sa fi zis ... "o vila de 9 milioane de euro" probabil iti trimiteam si tie "stirea". Sa vezi si tu ce face fata lu' tata. Da, ala pe care continui sa-l sustii...

Dar chiar asa ma? 900 mil. euro? Nici Tour Eiffel nu ar costa atata...

Razvan Ditescu spunea...

PS: Si cel care mi-a trimis mailul si-a luat si el o marja de siguranta. A scris: "Daca e adevarat, e dezgustator!"

Keyword ... "Daca"