joi, 17 februarie 2011

Cables. Voi stiati de astea?

De cand a inceput scandalul cu vichilics n-am avut curiozitatea de a si cauta site-ul. Oricum nu sunt de inteles comunicatele astora, oricum si fara lics, si cu lix, tot aia e. N-o sa cada decat capul lui Asante. Armand Asante.

 

Astazi insa nu stiu ce mi-a venit, lucrez din nou pentru americani, si intr-o pauza (aceasta) zic: "ia sa vad io de ce le e frica astora?"

 

E, si da-i cu anonima. De la ambasada din Romania nu au pus astia mana decat pe 3 telegrame. http://www.wikileaks.ch/origin/114_0.html

Comentarii, mai jos.

 

1. 2008-07-31

Teama ca vanzarile Boeing (737) catre TAROM pot pica datorita mitei oferite de AIRBUS (3% din vanzari, se pare). In plus, mai e o teama ca desi mita e mita si ar trebui sa le fie frica, oficialii s-ar putea sa inchida ochii si la faptul ca TAROM e Boeing - based si o flota diversificata ar ruina compania prin costurile ulterioare de asigurare a mentenantei pentru 2 tipuri de avioane simultan.

 

Lol. Pai voi cu ce venati ba, doar asa, cu avionu' gol?! Uite, frantujii bagau 3% din euroi pe sub scaune, pe la bagajele de mana... Sa fi bagat si voi niste berbecuti, niste hamburgeli la gratar... Ce dracu nea Samule, chiar asa, vii sa vinzi cu mana-n cur? Baaaa, pana si la aia in Kenya te duci cu niste panza colorata si abtibilduri stralucitoare. Unde te crezi?! Gee!

http://www.wikileaks.ch/cable/2008/07/08BUCHAREST608.html

 

 

2. 2007-11-16

Teo Peter omorat de sgt. Christopher Van Goethem. Pedeapsa primita de sergent: mustrare (se mira si autorul referatului). Recompensa: $80.000 de dolari sparti in 3 membri ai familiei, in loc de un milion cat cerusera acestia. Avocatul familiei pare amenintator cu avertismentul de a se incheia afacerea inaintea summitului NATO. Oare poate asta sa duca la retragerea trupelor din Irak? Sau la caderea contractului cu Lockheed-Martin? Trimisul lui nea Sam pe taramul mioritic e in dilema. Frica de a nu mai vinde, din nou prezenta. Cum s-a temrinat treaba, nu scrie. Oricum, am uitat deja.

http://www.wikileaks.ch/cable/2007/11/07BUCHAREST1286.html

 

 

3. 2006-04-05

Adoptiile internationale stopate. E prima data cand vad ca intr-un raport de-al nostru totalul se potriveste cu cifrele detaliate! Lol. Sper ca au dat-o afara pe Theodora Bertzi...

http://www.wikileaks.ch/cable/2006/04/06BUCHAREST576.html

 

 

Astept sa apara telegrama in care se analizeaza posibilitatea caderii scutului anti-racheta pentru ca a postat DMG-u’ pe blog astea si a dat si mail la tot poporu’, readucand in atentia opiniei publice niste evenimente ce trebuiau uitate. Stay tuned on http://www.wikileaks.ch/wiki/Main_Page

;)

 

 

 

Niciun comentariu: